Nuvarande status
Inte registrerad till kursen
Pris
395 SEK
Kom igång

Massage hemma steg 3 är den sista delen för dig som vill kunna ge dina närmaste lite extra avkoppling och beröring. Du måste ha genomfört steg 1 och 2 för att kunna gå vidare till detta steg. Tidigare har du lärt dig att massera hela kroppen och nu rundar vi av med lite extra omtanke för dekolletage och ansikte samt ytterligare några grepp för axlar och nacke.

Vet du redan från början att du vill lära dig att massera hela kroppen så rekommenderar vi dig Massage hemma – steg 1 – 3 som du hittar här.

Du följer lektionerna i tur och ordning och vissa lektioner är också indelade i kortare avsnitt. Du följer strukturen och kan alltså inte välja att hoppa framåt innan du gjort de tidigare momenten. När hela kurssteget är klart har du möjlighet att gå tillbaka hur mycket du vill.

Det samlade materialet för Massage hemma Steg 3 består sammanlagt av 25 minuter filmer. Att lära sig massera går dock inte så fort utan tanken är att du tar del av lektionerna för att sedan öva, öva och öva. Förutom filmerna finns det pdf-filer med kompletterande material att ladda ner samt text inne i kurser. Observera att du inte behöver ladda ner några filmer och belasta din kapacitet på datorn; alla filmer ligger online.

När du tecknat dig för en kurs hos oss har du tillgång till allt material under ett år. Du gör kursen i din egen takt.

I steg 3 får du lära dig:

  • Massage av dekolletage
  • Massage av axlar och nacke
  • Massage av ansiktet

Lycka till!