Nuvarande status
Inte registrerad till kursen
Pris
495 SEK
Kom igång

Massage hemma steg 2 är en fortsättningskurs för dig som genomfört steg 1. Vet du redan från början att du vill lära dig att massera hela kroppen så rekommenderar vi dig att teckna dig för Massage hemma – steg 1-3. Priset blir då förmånligare än när du väljer att ta ett steg i taget.

I steg 1 är syftet att du du till slut ska kunna ge en massage för rygg, axlar och nacke. I steg 2 lär du dig resten av kroppen och i steg 3 går vi vidare till ansikte, dekolletage, axlar och nacke.

Du följer lektionerna i tur och ordning och vissa lektioner är också indelade i kortare avsnitt. Du följer strukturen och kan alltså inte välja att hoppa framåt innan du gjort de tidigare momenten. När hela kurssteget är klart har du möjlighet att gå tillbaka hur mycket du vill.

Det samlade materialet för Massage hemma Steg 2 består sammanlagt av 35 minuter filmer. Att lära sig massera går dock inte så fort utan tanken är att du tar del av lektionerna för att sedan öva, öva och öva. Förutom filmerna finns det pdf-filer med kompletterande material att ladda ner samt text inne i respektive lektion. Observera att du inte behöver ladda ner några filmer och belasta din kapacitet på datorn; alla filmer ligger online.

När du tecknat dig för en kurs hos oss har du tillgång till allt material under ett år. Du gör kursen i din egen takt.

Nu har du lärt dig grundläggande kunskaper och att massera rygg och axlar och det är dags för resten av kroppen. Om det var ett tag sedan du gick steg 1 så är det bra om du repeterar lektionerna om massagens effekter, när och var du inte ska massera och andra tips som är bra att tänka på.

I steg 2 får du lära dig:

  • Massage av baksida ben
  • Massage av framsida ben
  • Massage av fötter
  • Massage av armar

Lycka till!